Γαμήλιο... δώρο από τα λίγα για να θυμάται, έκαναν διαρρήκτες σε μια γυναίκα που πάντρευε το παιδί της, στην περιοχή της Σούδας στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, oι κλέφτες φαίνεται ότι ήξεραν πού στόχευαν.

Δεν ήταν τυχαίο που επέλεξαν να εισβάλουν στο σπίτι της γυναίκας την ημέρα που πάντρευε την κόρη της, γεγονός που τους άφηνε ελεύθερο πεδίο δράσης.

Οι διαρρήκτες είχαν παραβιάσει ελαφρά το παράθυρο της κουζίνας από το οποίο μπήκαν στο σπίτι.

Κανείς δεν τους πήρε μυρωδιά από τη γειτονιά, αφού οι περισσότεροι ήταν καλεσμένοι στο γάμο.

Αμέσως κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο της γυναίκας και αφού έψαξαν στη συρταριέρα βρήκαν και άρπαξαν χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Ωστόσο τα υπόλοιπα δωμάτια και έπιπλα τα άφησαν άθικτα οι διαρρήκτες.

Αυτό που προκάλεσε έκπληξη στη γυναίκα όταν γύρισε στο σπίτι της αργά μετά το γαμήλιο γλέντι, ήταν ότι εκτός από τα χρυσαφικά οι κλέφτες είχαν αρπάξει και δυο μαξιλαροθήκες!

Όπως είπε στο Flashnews.gr η παθούσα, πιθανότατα τις χρησιμοποίησαν για να κρύψουν και να κουβαλήσουν τα κοσμήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι δράστες ήταν οργανωμένοι και πέρα από τη σωστή επιλογή της ημέρας για να "χτυπήσουν", φρόντισαν να μην αφήσουν κανένα ίχνος ή δακτυλικό αποτύπωμα.

Η ίδια πάντως εκτός από το γάμο της κόρης της έχει να θυμάται και τη διάρρηξη που έτυχε να είναι το μεγάλο φινάλε της κατά τα άλλα ευτυχούς βραδιάς.

Παρόμοια κρούσματα στην ίδια περιοχή

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Flashnews.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει τουλάχιστον άλλες δυο παρόμοιες διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Σούδας.

Και στις άλλες περιπτώσεις γίνεται λόγος για διαρρήκτες που δρουν μεθοδικά και γρήγορα. Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Φυσικά έχει "πέσει σύρμα" στην περιοχή και οι κάτοικοι βρίσκονται σε επιφυλακή!

Τώνια Λιοδάκη
[email protected]