Με τον πρόεδρο της κοινότητας Ροδιάς Αντ. Σταματάκη, τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Παλαιόκαστρου Κ. Μαρκάκη, καθώς και μέλη του συλλόγου, συναντήθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με σκοπό να τους ενημερώσει για την πρόοδο των σημαντικών παρεμβάσεων που προγραμματίζονται και εκτελούνται στον οικισμό.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα του Παλαιοκάστρου, όπως είναι ο βιολογικός καθαρισμός και τα δίκτυα, τα αντιπλημμυρικά έργα, η μελέτη αποκατάστασης του ομώνυμου Ενετικού φρουρίου, προβλήματα καθημερινότητας, κ.α. 

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ενημέρωσε τους κατοίκους για όλα τα θέματα, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε να εξετάσει προτάσεις και αιτήματα που κατατέθηκαν από τους τοπικούς φορείς. Παρόντες στη συνάντηση, ήταν ο αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση τόνισε: «Συνεργαζόμαστε με τους τοπικούς φορείς κάθε οικισμού του δήμου μας, έτσι ώστε να εφαρμόζεται με ομαλό τρόπο και επιτυχία το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής. Στόχος όλων των παρεμβάσεών μας, είναι η ισόρροπη ανάδειξη κάθε θετικού στοιχείου, κάθε οικισμού. 

Στο πανέμορφο Παλαιόκαστρο τα πλεονεκτήματα αυτά είναι πολλά και σημαντικά, γι’ αυτό και βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές μας. Αρκετά έργα και παρεμβάσεις έχουν προχωρήσει, άλλα βρίσκονται στο στάδιο της εξέλιξης κι όλα μαζί, θα συμβάλλουν στο να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της περιοχής».