Δράστες της πρωτοφανούς αγριότητας ληστείας, ήταν τρία αδέλφια που καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές – Θύμα και δράστες είναι όλοι τσιγγάνοι

Όχι μόνο ξυλοκόπησαν το εξάδελφό τους για να τον ληστέψουν, αλλά και τον απείλησαν ότι θα σκοτώσουν την 5χρονη κόρη του σημαδεύοντάς την με καραμπίνα!

 Δράστες της πρωτοφανούς αγριότητας ληστείας, ήταν τρία αδέλφια που καταδικάστηκαν σε βαριές ποινές.

Δράστες και θύματα είναι τσιγγάνοι και κανείς τους δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας όπου γινόταν η δίκη των τριών αδελφών.

Ωστόσο, το θύμα ανέφερε στην κατάθεσή του, η οποία διαβάστηκε στο δικαστήριο, ότι οι συγγενείς του είχαν στήσει ενέδρα στη Μεσσήνη και τον σταμάτησαν ενώ περνούσε με το αγροτικό του φορτηγάκι μέσα στο οποίο είχε την 5χρονη κόρη του.

Οι δράστες ακινητοποίησαν πατέρα και κόρη με την καραμπίνα απειλώντας ότι θα σκότωναν το κορίτσι αν το θύμα δεν τους έδινε 800 ευρώ που γνώριζαν ότι είχε μαζί του.

Αν και εκείνος τα έδωσε, οι τρεις αδελφοί τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο πριν εξαφανιστούν! Το δικαστήριο καταδίκασε και τους τρεις ερήμην σε κάθειρξη οκτώ ετών και έξι μηνών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook