«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ του Λάκη Γαβαλά και της τηλεκριτικού Αφροδίτης Γραμμέλη. Οι εκκεντρικές εμφανίσεις του σχεδιαστή στο χορευτικό show «Dancing With The Stars 4″ και οι καυστικές ατάκες του έχει γίνει αιτία να δέχεται κριτική αδιαλείπτως.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την στήλη της στην εφημερίδα το Βήμα την Τρίτη 19 Νοεμβρίου κατηγόρησε τον Λάκη Γαβαλά γράφοντας:

«Ένας από τους πολλούς φοροφυγάδες αυτής της χώρας που γλεντούσαν και με το παραπάνω τη χλιδή που τους εξασφάλιζε η απουσία κρατικού ελέγχου φυλακίστηκε, αποφυλακίστηκε και έπιασε στασίδι στην τηλεόραση. Ως γνωστόν, η ελληνική τηλεόραση φιλοξενεί κάθε πικραμένο, τον οποίο ως διά μαγείας καθαγιάζει και αναδεικνύει σε πρώτης τάξεως νούμερο. (…) Είναι δε τόσο τραγική η εικόνα του εν λόγω κυρίου στην οθόνη που ακόμη και το ίδιο το σύστημα το οποίο κάποτε αποθέωνε αυτές τις καρικατούρες βαφτίζοντάς τες εκκεντρικές και τολμηρές -τρομάρα τους! – πλέον ασκεί δριμεία κριτική και παίρνει αποστάσεις από αυτό που συμβαίνει.»

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την καυστική κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου έδωσε την δική του σκληρή απάντηση με οξείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της αναρτώντας μια φωτογραφία από το ατελιέ του με λεζάντα :

«Μόλις τώρα από το εργαστήριο μου. Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στην Πανηλίθια, κακιασμένη κριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη που δεν πρέπει να ξεχνάει ότι από κάποιος σαν εμένα βγάζει το ψωμί της αλλά και την χολή της.»

\"353_75d0465c-8640-4e5e-89c6-6be5d16dfddf\"

Στην σημερινή εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρία Μπακοδήμου πήραν τον Λάκη Γαβαλά για να τον κάνουν φάρσα! Ο παρουσιαστής πήρε τηλέφωνο τον επιχειρηματία, υποδυόμενος έναν γλύπτη και του ζήτησε να ποζάρει ως μοντέλο για να φτιάξει τον «φτεροπόδαρο Ερμή». Κατά την διάρκεια της κουβέντας τους, ο επιχειρηματίας βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να κράζει την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Συγκεκριμένα είπε: «Μία κάποια κυρία δημοσιογράφος είπε ότι είμαι ένα σούργελο. Eίμαι σκασμένος γιατί μία κυρία, κακώς της δίνω αυτό τον τίτλο, μου είπε χιλιαδυό πράγματα… Δεν έχω μάθει να τα δέχομαι αυτά από μία πανηλίθια γυναίκα, που μου ήθελε και Μέγαρο χθες και με είδε και ταράχτηκε. Κατάλαβε το γκλάμουρ ποιο είναι! Γιατί το οικόπεδό μου, αγάπη μου, είναι γκλάμουρ, δεν είναι μπάζο, κατάλαβες; Είναι δυνατόν μία γυναίκα που τρώει ψωμί από εμάς, να λέει “κακώς έκανε η τηλεόραση και με πήρε”; Από ποιόν τρώει ψωμί αυτή; Λέγεται Αφροδίτη Γραμμέλη και είναι τηλεμαλακωδός! Να έρθει να τα πει μπροστά στο πρόσωπό μου αυτά».

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook