Το πιο hot όνομα της μεταγραφικής αγοράς εξελίσσεται εκείνο του Πελέ. Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα και πολύ πιθανό τον Γενάρη να αποτελέσει παρελθόν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίχτη μπήκε μετά τον ΠΑΟΚ και την Ζενίτ, η Μονακό και ο Ολυμπιακός. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν κοστολογήσει τον ποδοσφαιριστή στο ένα εκατομμύριο ευρώ \”καθαρά\”.

Με λίγα λόγια για να παραχωρηθεί ο ικανός μέσος πρέπει κάποιος να καταβάλει περίπου 1 εκ. 200 χιλιάδες ευρώ, κι αυτό γιατί το 25% των δικαιωμάτων του παίχτη έχει ο μάνατζερ του, Μέντες.

Μάλιστα σε Μονακό και Ολυμπιακό ο Μέντες προτείνει συνιδιοκτησία μετά την αγορά καθώς εκτιμά πως μόλις ο Πελέ φορέσει φανέλα μεγάλης ομάδας η αξία του θα απογειωθεί.

Σε κάθε περίπτωση στον Εργοτέλη ποντάρουν στον Πελέ για να βγουν από το αδιέξοδο καθώς απαιτούνται άμεσα χρήματα.

Εκείνο πάντως που τονίζουν οι κιτρινόμαυροι είναι πως ο παίχτης δεν θα παραχωρηθεί με λιγότερα από 500 χιλιάδες ευρώ (καθαρά), αφού μέχρι το καλοκαίρι – σύμφωνα με τους ίδιους – η αξία του θα είναι μεγαλύτερη.

Από την άλλη υπάρχει πάντα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, με ανθρώπους του οποίου θα υπάρξει συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Τα χρήματα που δίνουν ωστόσο θεωρούνται λίγα για την αξία του ποδοσφαιριστή κι αν δεν ανέβει (κατά πολύ) η προσφορά τότε δύσκολα θα προχωρήσει ο \”γάμος\”. 

flashnews.gr / Μ. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook