Πριν καλά καλά πάει σχολείο ντύθηκε νυφούλα και μετά από τέσσερα χρόνια χώρισε. Η οχτάχρονη πια, Φατίμα Μάνγκρε από την Ινδία, παντρεύτηκε τον σύζυγό της όταν ήταν 4 ετών και εκείνος 14.

Όσο ασύλληπτο και αν σας φαίνεται συνέβη στην Ινδία και μάλιστα η ιστορία της κάνει το γύρο του κόσμου μιας και είναι η μικρότερη διαζευγμένη γυναίκα του κόσμου!

Ο λόγος μάλιστα του διαζυγίου είναι επίσης εξωφρενικός, μιας και ο πατέρας της αντιλήφθηκε – κάπως αργά βέβαια- ότι έκανε λάθος που πάντρεψε την κόρη του σε τόσο μικρή ηλικία!

«Τελικά συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος να παντρέψω την κόρη μου στα 4 της. Θα έπρεπε να της παρέχω όμορφα παιδικά χρόνια», ανέφερε ο ίδιος σε τοπικά μέσα.

Και μπορεί ο πατέρας της 8χρονης να συνειδητοποίησε το λάθος του, η αίτηση διαζυγίου όμως κατατέθηκε από τον συμπέθερό του! Ο λόγος; Ο γιος του πριν λίγες μέρες ζήτησε από την 8χρονη σύζυγό του να μείνει μαζί του, αλλά ο πατέρας της αρνήθηκε και του είπε να περιμένει μέχρι να γίνει 18! Κάτι φυσικά που η οικογένεια του γαμπρού δεν δέχθηκε!

Η υπόθεση έχει ήδη απασχολήσει τις Ινδικές αρχές οι οποίες παρήγγειλαν έρευνα αφήνοντας αιχμές για τον πατέρα της Φατίμα.

mothersblog.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook