Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Σάββατο 23/11, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 23/11, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Σάββατο 23/11, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Καιταιγίδες προβλέπονται τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται βελτίωση του καιρού,  με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 22/11, ο καιρός θα είναι καλός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook