Την διαμαρτυρία της για την απομάκρυνση της μοναδικής δημοτικής υπαλλήλου που υπηρετεί στον Φρέ του Δήμου Αποκορώνου, εκφράζει με επιστολή της η δημοτική παράταξη \’Ενωτική Μαχητική Αποκορωνιώτικη Ανεξάρτητη Κίνηση\”.
Στην επιστολή την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης, δημοτικός σύμβουλος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, αναφέρονται τα εξής:
\”Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά και την πλήρη αντίθεση μας στην απομάκρυνση της μοναδικής δημοτικής υπαλλήλου του πρώην Δήμου Φρέ και στην τοποθέτηση αυτής, στο Δημαρχείο Αποκορώνου.
Όπως σας ενημέρωσα και κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία, η απομάκρυνση της μοναδικής Δημοτικής υπαλλήλου, επιφέρει αναστάτωση στους κατοίκους του πρώην Δήμου Φρέ, την έντονη αντίδραση των φορέων και δημιουργεί τα πλείστα όσα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δημοτών.
Μέλημα της κάθε Δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η ισονομία, η αποκέντρωση και η παροχή υψηλών υπηρεσιών στους δημότες της, κάτι το οποίο προφανώς δεν επιτυγχάνεται με την απόφαση σας για την απομάκρυνση της Δημοτικής υπαλλήλου .
Ευελπιστούμε στην εφαρμογή δικαιότερων μέτρων και σωστών αποφάσεων που θα συντελούν στην ευημερία της περιοχής μας.
Με Εκτίμηση
Χαράλαμπος Κουκιανάκης
Επικεφαλής\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook