Μαλλιά κουβάρια έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο Dancing with the stars 4 και παραλίγο ένας από τους συμμετέχοντες να μείνει χωρίς ντάμα!

Κάτι η κούραση, κάτι οι εντατικές πρόβες, κάτι το άγχος όλων για τα live ε, δεν θέλει και πολύ για να υπάρξει σύγκρουση. Και μέχρι εκεί είναι λογικό και απόλυτα συνηθισμένο. Αλλά ο καβγάς που έγινε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στον Θάνο Καληώρα και την παρτενέρ του Φωτεινή Παπασταύρου ήταν τόσο έντονος που έκανε την χορεύτρια να απευθυνθεί στην παραγωγή ζητώντας να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό show!

Είδαν κι έπαθαν να την ηρεμήσουν και γενικά να κατευνάσουν τα πνεύματα και την οξυμένη κατάσταση ανάμεσα στους δύο συμμετέχοντες που έπρεπε στο τηλεοπτικό show της Κυριακής όχι μόνο να εμφανιστούν αλλά και να μην φανεί οτι υπήρξε το οποιοδήποτε πρόβλημα. Και το κατάφεραν. Κατά γενική ομολογία, όσων βρέθηκαν εκεί την ώρα του καβγά, ναι μεν η νεαρή χορεύτρια είχε δίκιο που εκνευρίστηκε αλλά δεν υπήρχε λόγος να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Προς το παρόν πάντως οι δυο τους συνεργάζονται και πάλι καλά. Για το μέλλον, όρκο δεν παίρνουμε..

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook