Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στους κατοίκους του Καστελίου Κισάμου και ειδικά στους γονείς, από μια περίεργη φήμη για ένα αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου προσπαθεί να δελεάσει μικρούς μαθητές για να επιβιβαστούν σε αυτό.

Μάλιστα σχετικό μήνυμα - εκτός του ότι κυκλοφορεί στο Facebook - έφτασε και στο Flashnews.gr.

Σύμφωνα με αυτή την φήμη, ένα μαύρο Citroen με ξένες πινακίδες πλησιάζει σε φροντιστήρια που βρίσκονται στο Καστέλι και ο οδηγός προσπαθεί να πείσει μικρούς μαθητές να επιβιβαστούν σε αυτό, ενώ άλλοι το έχουν «χοντρύνει» κάνοντας λόγο και για απόπειρα βίαιης αρπαγής παιδιού.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία, αλλά ούτε κάποια ένδειξη για τέτοιο περιστατικό.

Όμως – στο μεταξύ – η φήμη έχει διαδοθεί μέσω των – κυρίαρχων στη σημερινή επικοινωνία – μέσων κοινωνικής δικτύωσης του internet, με αποτέλεσμα την πρόκληση μεγάλης ανησυχίας.

Σύμφωνα πάντως με τους ψυχραιμότερους, το πλέον πιθανόν είναι να πρόκειται για μια κακόγουστη και κακοήθη φάρσα η οποία – το λιγότερο – χαρακτηρίζεται ως ανεπίτρεπτη , ειδικά όταν το θέμα αφορά στην ασφάλεια των μικρών παιδιών.