Ποιοι είναι οι πέντε καλύτεροι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί στην Ευρώπη; 
Σε ποιες πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου μπορείς να ζήσεις στο έπαρκο την εορταστική ατμόσφαιρα και να απολαύσεις τα καλύτερα χριστούγεννα της ζωής σου;

5. Κοπενχάγη!

Η υπέροχη Κονπεχάγη γιορτάζει μοναδικά τα Χριστούγεννα! Εδώ οι εκδηλώσεις κορυφώνονται στις 24 Δεκεμβρίου όπου λαμβάνει μέρος αυτό που οι ντόποιοι ονομάζουν \”nisser\”: χοροδίες τραγουδούν γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και άφθονοι χριστουγεννιάτικη μπύρα ρέει!

4. Εδιμβούργο

Σας εγγυάται λευκά Χριστούγεννα και τη ζεστασιά του καλύτερου σκωτζέζικου ουισκιού! Στην πόλη λαμβάνει χώρα ένα φεστιβάλ 6 εβδομάδων με αγορές, παραδοσιακά παζάρια, παγοδρόμια και πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια!

3. Βιέννη

Τα Χριστούγεννα είναι αγαπημένη γιορτή των αυστριακών και στη Βιέννη όλα είναι στον υπερθετικό βαθμό αυτές τις μέρες! Η καλύτερη εορταστική αγορά της Ευρώπης, απίστευτος στολισμός και φωτογωγία στην πόλη, χοροδίες και μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δεν θέλεις να χάσεις!

2. Παρίσι

Ο Πύργος του Άιφελ, τα Ηλύσια Πεδία και όλα τα υπέροχα αξιοθέατα του Παρισίου μπορείς να τα επισκεφτείς όλον τον χρόνο. Αλλά αν βρεθείς εκεί τα χριστούγεννα θα ζήσει και θα δεις πολλά περισσότερα. Σούπερ εορταστικές αγορές, μοναδικά φώτα να στολίζουν την πόλη, χαριτωμένες χοροδίες καλάντων και μια ατμόσφαιρα χαράς και μυσταγωγίας όπου κι αν βρεθείς. Ρομαντικό και κοσμοπολίτικο, το Παρίσι είναι το καλύτερο μέρος για αν περάσεις τις διακοπές σου!

1. Ρώμη

Η αιώνια πόλη είναι προορισμός ζωής! Αλλά τα χριστούγεννα προσφέρει πολλά περισσότερα… φεστιβάλ, παζάρια και υπέροχη μουσική. Για τους καθολικούς αυτή η γιορτή είναι ιδιαίτερης σημασίας και στην Ρώμη μπορείς να παρεβρεθείς στην Μεταμεσονύχτια Λειτουργία στην Βασιλική του Αγίου Πέτρο με τον Πάπα! Κάτι που δεν θα ξεχάσεις ποτέ όσο ζεις!
newpost.gr/travelstyle.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook