Τα θετικά σχόλια των συμμετεχόντων στην 29η διεθνή έκθεση τουρισμού «PHILOXENIA» που πραγματοποιείται σήμερα στην Θεσσαλονίκη απέσπασε η Περιφέρεια Κρήτης και ο παριστάμενος Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης για την στοχευμένη και βραβευμένη από το κοινό τουριστική καμπάνια της Κρήτης «Incredible Crete: Surprisingly yours!», και της προβολής της χώρας στο εξωτερικό.

Εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού χαρακτήρισαν την Περιφέρεια Κρήτης παράδειγμα προς μίμηση και επισήμαναν την διεθνή απήχηση της προβολής της Κρήτης και της Ελλάδας σε κορυφαία τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης συμμετέχει σε συνάντηση «Η Εθνική Κοινή Στρατηγική για τον Τουρισμό» που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 29ης διεθνούς έκθεσης τουρισμού «PHILOXENIA».

Η προσπάθεια ωστόσο ενίσχυσης της τουριστικής προβολής της Κρήτης συνεχίζεται μέσα από την συνεργασία με κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αεροπορικές εταιρίες, τουριστικά γραφεία και ΜΜΕ.

Η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας έχει αποσπάσει δυο βραβεία μετά από ψηφοφορία κοινού «e-awards» και από τα Ελληνικά βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης «ΕΒΓΕ 2013».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook