Επισήμως επιβεβαιώθηκε πλέον η πληροφορία για τους δύο αγνοούμενους εκπαιδευτικούς, τους οποίος παρέσυρε το ποτάμι της Κρεμαστής, εν μέσω της ισχυρής κακοκαιρίας που έπληξε τη Ρόδο σήμερα το απόγευμα (δείτε εδώ)

Όπως αποκάλυψε η ΡΟΔΙΑΚΗ το αυτοκίνητο με τους τρεις εκπαιδευτικούς στο δημοτικό σχολείο Παραδεισίου, ένα ασημί ΝΙΣΣΑΝ ALMERA επέστρεφε από το Παραδείσι στη Ρόδο, στις 4 και μισή το απόγευμα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο 50χρονος καθηγητής αγγλικών η 30χρονη δασκάλα και ένας ακόμα δάσκαλος επίσης 30 ετών ο οποίος διεσώθη από θαύμα.

Στην κατάθεσή του στο ΑΤ Ιαλυσού πριν από λίγο, ο 30 χρονος περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πως έγινε το κακό:

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ο 30χρονος φανερά σοκαρισμένος, είπε ότι στις 4.30 όταν δοκίμασαν να διασχίσουν το σημείο του ποταμού, το νερό φαίνονταν να ήταν χαμηλό. Σε κάποια στιγμή το όχημα άρχισε να παρασύρεται και τότε οι εκπαιδευτικοί κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο.
Ο ίδιος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα.

Οι άλλοι δύο συνάδελφοί του που επίσης βγήκαν από το αυτοκίνητο, στάθηκαν για λίγο και μετά χάθηκαν… από τα μάτια του!

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε σπίτι κατοίκου της Κρεμαστής, δίπλα από τη γέφυρα και σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο βρέθηκε και ο διεθυντής του σχολείου που από κοινού ζητούσαν εναγωνίως να γίνουν έρευνες για την διάσωση των ανθρώπων αυτών.rodiaki.gr