Στην πρώτη της απώλεια υποχρεώθηκε η ομάδα Κ19 του Α.Ο. Χανιά, που ωστόσο κατάφερε να μείνει αήττητη για 4ο ματς στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, κόντρα στον ισχυρό Ολυμπιακό Βόλου.
Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, που παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων, οι δυο ομάδες έμειναν στο \”λευκό\” 0-0.
Η Κ19 του ΑΟΧ δεν είχε την ενίσχυση του Βασίλη Σαντριά, αλλά των Μανώλη Μαρκαντωνάκη και Κώστα Ταταράκη από την πρώτη ομάδα.
Ο τελευταίος είχε καλό σουτ στις καθυστερήσεις του αγώνα για να χαρίσει τη νίκη στους \”μπλε\”, αλλά ο Ξανθάς απέκρουσε σωτήρια.
Νωρίτερα στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί αλλά ο Μαρκαντωνάκης αρνήθηκε το γκολ στους Τσελεπή (71\’ και 74\’) και Ντινόπουλου (75\’).
Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε κλήρωση για ένα διαρκείας του ΑΟΧ και ο τυχερός ήταν ο… παρατηρητής του αγώνα και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΧ Δημήτρης Λυκάκης!
Α.Ο. Χανιά: Μαρκαντωνάκης, Μάνικος, Φυντικάκης, Πάτας, Σταθινάκης, Γιακουμάκης (79\’ Παρέλλης), Φέζγκα, Σάμπα, Λεβεντάκης (46\’ Άννινος), Παπαδάκης, Ταταράκης.
Ολυμπιακός Βόλου: Ξανθάς, Ζέρης, Δημητριάδης, Καψιώτης, Γαρυφάλλου (89\’ λ.τρ. Γάτσιος), Κεσίδης, Κολημήτρας (75\’ Καπούλας), Γιαουπλάρη, Ντινόπουλος (90+2\’ Στρούγγης), Σαμαράς-Καμηλαράκης, Αναστασίου (65\’ Τσελεπής).


Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook