Έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία μόλις 55 ετών, ο Παναγιώτης Σαλταμάρας, προκαλώντας σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Λέσβου.

Όπως αναφέρει το sportlesvos.gr, ο παλαίμαχος άσος του Αιολικού και του Πανιωνίου, με την αδιάκοπη παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λέσβου, κατέβηκε στην καθιερωμένη προπόνηση των παλαιμάχων που γίνεται κάθε Παρασκευή στο γήπεδο απέναντι από τα Δικαστήρια.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξή της ωστόσο σωριάστηκε, σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, στο έδαφος. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά, με τους γιατρούς να αποδίδουν σε οξύ έμφραγμα τον πρόωρο χαμό του.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το χαμό του Παναγιώτη Σαλταμάρα, στην οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρει: «Απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Παναγιώτης Σαλταμάρας, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στην Μυτιλήνη… Ο Παναγιώτης Σαλταμάρας αγωνίστηκε στον Πανιώνιο για δύο χρόνια, τις περιόδους 1981-82 και 1982-83».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook