Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14, η μουσική ομάδα «Ένταση live» διοργανώνει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου συναυλία με θέμα το λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν μέλη της Μουσικής Ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης και τοπικά σχήματα.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται να λάβει χώρα στο κτίριο Μ3 (κυλικέιο του τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων) της Πολυτεχνειούπολης Χανίων στα Κουνουπιδιανά.

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για το κοινό (άνευ εισιτηρίου), και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της Μουσικής Ομάδας.

Λίγα λόγια για την Μουσική Ομάδα “ΕΝΤΑΣΗ live”

Η Μουσική Ομάδα “ΕΝΤΑΣΗ live” του ομίλου 3Π Πολυτεχνείου Κρήτης, λειτουργεί αδιάκοπα από την ίδρυση του ομίλου το 1994. Η Ομάδα παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη της κοινότητας του Πολυτεχνείου να αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους στον τομέα της μουσικής και της μουσικής τεχνολογίας και παρέχει σε εθελοντική βάση εδώ και 20 χρόνια τις εξής υπηρεσίες:

– Λειτουργία στούντιο μουσικής στην πολυτεχνειούπολη, για πρόβες και ηχογραφήσεις
-Προώθηση νέων μουσικών και μουσικών σχημάτων
– Διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων

Η τελευταία εκδήλωση της μουσικής ομάδας πραγματοποιήθηκε στην Πολυτεχνειούπολη τον Οκτώβριο με τη συμμετοχή σχημάτων της Ομάδας. Στη συναυλία αυτή εμφανίστηκαν 12 διαφορετικά μουσικά σχήματα και διήρκεσε 12μιση ώρες. Η εκδήλωση αυτή ανέδειξε την δυναμική και το έργο της Μουσικής Ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης καθώς και βοήθησε στην προώθηση της ομάδας στην κοινότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης αλλά και την πόλη των Χανίων. Παρόλο που η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε εκτός του κέντρου της πόλης, η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τα συνηθισμένα μεγέθη αντίστοιχων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην πόλη των Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της 20χρονης λειτουργίας του ομίλου μας, πραγματοποιήθηκαν πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως μουσικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή πανελλήνιας εμβέλειας μουσικών συγκροτημάτων (Πυξ Λαξ, Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Στέρεο Νόβα, Υπόγεια Ρεύματα, Active Member κ.α.), καθώς και τοπικής εμβέλειας συγκροτήματα, αρκετά από το οποία αναδείχτηκαν μέσω των εκδηλώσεων της μουσικής ομάδας του ομίλου 3Π. Πολύ σημαντικές στιγμές αποτελούν η διοργάνωση του ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στο Πολυτεχνείο Κρήτης, τα τριήμερα Slapstick festival με τη συμμετοχή συγκροτημάτων όπως Closer, On Thorns I Lay, Bokomolech, Noise Conspiracy (Σουϊδικής προέλευσης), Deus X Machina καθώς και τοπικών συγκροτημάτων, και τέλος τα «Entasi Dance Festival», open-air dance festivals.

– Μουσική ομάδα «ΕΝΤΑΣΗ live» ΟΜΙΛΟΥ 3Π ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ –

• Λειτουργία studio μουσικής (Πρόβες • Ηχογραφήσεις) • Προώθηση νέων μουσικών συγκροτημάτων • Διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook