Να διατηρήσει το αήττητο σκοπεύει, απέναντι στον Κισσαμικό στο Μάλεμε, ο Ιωνικός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου για το παιχνίδι της Κυριακής (24/11).
Η ομάδα της Νίκαιας από το Σάββατο (23/11) είναι στα Χανιά με 19 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά τι αναφέρει το επίσημο σάιτ του Ιωνικού:

\”Με προπόνηση ελαφράς μορφής χωρίς μπάλα διάρκειας μιας ώρας ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό κομβικής σημασίας αγώνα με τον Κισσαμικό στα Χανιά (Γήπεδο Μάλεμε 15.00).

Τεχνική ηγεσία και παίχτες του Ιωνικου στοχεύουν στη διατήρηση του αήττητου που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας κόντρα σε μια ομάδα που θεωρείται από τις πλέον αξιόμαχες του 5ου ομίλου της Γ´ εθνικής κατηγορίας.

Η άμυνα αποτελεί για την ώρα το μεγάλο όπλο του Ιωνικού καθώς η εστία της ομάδας παραμένει απαραβίαστη για οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια ( 6 πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου) έχοντας δεχθεί 1 μόλις γκολ και μάλιστα την πρώτη αγωνιστική (νίκησε 3-1 τον Ατρόμητο Π. στα Καμίνια).

19 ποδοσφαριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Μάρκος Δήμος τους: Μπαμπανιώτη, Αδαμόπουλο, Καμβύση, Κουλακάρη, Δημητρίου, Σταμπούλογλου, Μακρή, Νικολακόπουλο, Σιμιτσή, Πολυχρόνη, Παπασπύρο, Τσαρκάνι. Κουμουλίδη, Μπεκατώρο, Κατσαβριά, Βασιλείου, Χρυσάφη, Μπερνιδάκη και Σκαφτούρο.

Ο βασικός αμυντικός χαφ Παναγιώτης Σιμιτσής που απουσίαζε το τελευταίο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λόγω τραυματισμού πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση έδειξε οτι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στον αυριανό αγώνα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαργιόλης, Χιώτογλου, Κοττάκης, Κωνσταντόπουλος και οι μακροχρόνια τραυματίες Μπουλούλης, Κουτσογιαννόπουλος, Μακρυωνiτης και Τσακίρης.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook