Όταν την περασμένη εβδομάδα ο 19χρονος Λουκ Χάρντινγκ από τη Βρετανία αποφάσισε να βγει για ποτό με τους φίλους σε παμπ στο Μάντσεστερ, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το επόμενο πρωί θα ξυπνούσε στο… Παρίσι!

Κι όμως, ο νεαρός μέθυσε τόσο πολύ που όταν συνειδητοποίησε πώς κουβαλούσε μαζί του το διαβατήριό του, αντί να επιστρέψει στο σπίτι του, σκέφτηκε να πετάξει ως τη Γαλλία.

\"\"
Φωτογραφία που ανήρτησε στο Τwitter πριν φύγει για Παρίσι…

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα Daily Mail, ο Λουκ πήρε ένα ταξί, έκλεισε μέσω κινητού μία θέση σε αεροπλάνο που έφευγε για τη γαλλική πρωτεύουσα έναντι 100 λιρών και όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί βρισκόταν στις τουαλέτες του γαλλικού αεροδρομίου Σαρλ ντε Γκωλ!

Αμέσως ο νεαρός τηλεφώνησε τη μητέρα του και έκλεισε ένα εισιτήριο για να επιστρέψει στην πόλη του. Όμως, είχε λίγες ώρες στη διάθεσή του πριν την αποχώρησή του για αυτό και αποφάσισε να δει τα αξιοθέατα του Παρισιού.

Ο 19χρονος πήγε στον  πύργο του Άιφελ, έφαγε κρουασάν και ενημέρωσε μέσω Twitter τους φίλους του για τα «επιτεύγματά του», ενώ λέει ότι δεν θυμάται τίποτε από την επεισοδιακή αυτή βραδιά.

«Πήρα ταξί από το Μάντσεστερ και έκλεισα πτήση από το κινητό. Δεν θυμάμαι τίποτα από την πτήση. Εδώ είναι πολύ ακριβά. Η μαμά μου είπε ότι είμαι βλάκας. Πέρασα τρεις φορές έξω από τον πύργο του Άιφελ, δεν έχω ιδέα που βρίσκομαι!», έγραψε ο  Λουκ η ιστορία του οποίου έκανε μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου.

\"\"

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook