Να ντουμπλάρει τις νίκες του και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί θέλει ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ Lines τη Κυριακή κόντρα στο ΚΟΠΙ. Μετά τον ΟΦΗ, σειρά παίρνει ο Ποσειδώνας Ιλισίων λοιπόν, τον οποίο η Χανιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί την Κυριακή (στις 17:00) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Στόχος για την ομάδα του Νίκου Βλαζάκη, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εντυπωσίασε, κερδίζοντας με επιβλητικό τρόπο στο Ηράκλειο, είναι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, ζευγαρώνοντας τις νίκες και πραγματοποιώντας ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της 1ης θέσης στο Νότιο Όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο χανιώτης τεχνικός ζητά από τους παίκτες του να επιδείξουν σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι τους έτσι ώστε να επιτευχθεί το 2×2. «Το ΚΟΠΙ είναι η άλλη ομάδα που μαζί μ’ εμάς έπεσε πέρσι από την Α1. Σίγουρα πρόκειται για μία έμπειρη ομάδα, που διαθέτει παίκτες που έχουν παίξει στην Α1 και θέλει μεγάλη προσοχή. Είμαστε σε καλή κατάσταση, ωστόσο πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Σημαντικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζουμε, πλην του Σολανάκη που είναι άρρωστος, αλλά ίσως μέχρι την Κυριακή να τον έχουμε μαζί μας, εφόσον νιώσει καλύτερα», τονίζει ο Νίκος Βλαζάκης.
Διαιτητές στο κυριακάτικο ματς που θα είναι το πρώτο μπροστά στο κοινό του Ν.Ο. Χανίων θα είναι οι Βασιλείου και Γιαννακάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για το Νότιο Όμιλο:
Σάββατο (22/1):
ΟΦΗ-Ν.Ο. Αγ. Νικολάου
Κυριακή (23/1):
Περιστέρι-Τρίτων Αμαρουσίου
Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES-ΟΦΗ
Και για το Βορρά:
Σάββατο (22/1):
Αργοστόλι-Ηρακλής
Κυριακή (23/1):
Γλυφάδα-ΟΥΚ Βόλου
Ηλυσιακός-Κέρκυρα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook