Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά την Δευτέρα 25/11, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ρέθυμνο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα την Δευτέρα 25/11 , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε ίδιες καιρικές συνθήκες.

meteo.gr