Ως την καλύτερη εμφάνιση του Κισσαμικού χαρακτήρισε αυτή κόντρα στον Ιωνικό ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του παρά την ατυχή κατάληξη του αγώνα και την ισοφάριση των φιλοξενούμενων στην εκπνοή. 
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Η προσπάθειά τους ήταν πάρα πολύ καλή. Νομίζω πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει. Είχαμε την καθολική υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς αδικήσαμε την προσπάθειά μας. Βρεθήκαμε από το πουθενά να χάνουμε με 1-0. Καταφέραμε και γυρίσαμε το σκορ, αλλά στο τέλος με αριθμητικό μειονέκτημα ο αντίπαλος κατάφερε και μας ισοφάρισε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Η προσπάθειά τους ήταν συγκινητική. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει σαν στόχο στο πρωταθλητισμό η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλύτερη. Με τέτοιες εμφανίσεις εμείς στη συνέχεια ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει και θα σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τη διαιτησία και τα παράπονα του προπονητή του Ιωνικού:

«Θα πω πράγματα που δεν πρέπει να πω. Το έχω σαν αρχή να προσπαθώ να μην μιλάω για τη διαιτησία. Αν έχει αυτός μια φορά παράπονα εμείς μπορεί να έχουμε δέκα, πριν προηγηθεί η ομάδα του Ιωνικού…».
Παράπονα για τις υποδείξεις των βοηθών είχε κάνει νωρίτερα ο προπονητής του Ιωνικού Μάρκος Δήμος, που αναφορικά με το ματς είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές αντιξοότητες για την ομάδα μας. Ενώ καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ και συνήθως το δυνατό μας σημείο είναι η αμυντική λειτουργία, ένα παιχνίδι που το φέραμε στα μέτρα μας και έπρεπε να κρατήσουμε το σκορ, από ένα προσωπικό λάθος, που δεν αντέδρασε σωστά να το καλύψει η υπόλοιπη άμυνα όπως δουλεύουμε τόσο καιρό, μας έβαλε ο αντίπαλος ένα γκολ που έφερε ενθουσιασμό στο παιχνίδι του και έναν πανικό στην ομάδα μας. Δεχτήκαμε και το 2-1 και ήρθαν και οι δυο αποβολές, που δεν μπορώ να πω ότι ήταν άδικες. Προφανώς κάτι θα του είπε ο παίκτης και θα τον απέβαλλε. Θα το δω κι εγώ γιατί έγινε αυτό. Αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τις φάσεις που έγιναν και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο έχω αρκετά παράπονα από τους πλάγιους. Αυτό δεν αναιρεί ότι η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι, αλλά σίγουρα δείξαμε ότι με εννιά παίκτες αντιδράσαμε, πετύχαμε ένα γκολ και δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, όχι τόσο για το απότελεσμα».

Για τη διαιτησία και τα πέναλτι που ζήτησε ο Κισσαμικός:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Στο δεύτερο δεν έχω άποψη γιατί έγινε μακριά από εμένα. Αν είναι πέναλτι στο σουτ που έγινε θα το δείτε εσείς.  Ήμουν απέναντι και δεν μπορώ να εκφράσω ξεκάθαρη άποψη και για το οφσάιντ στο 2-1».

Για τη φιλοξενία:

«Εντάξει οι φίλαθλοι είναι άλλο κομμάτι στο ποδόσφαιρο, αλλά ευχαριστούμε τη διοίκηση του Κισσαμικού για τη φιλοξενία».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook