Ο 50χρονος Gary Weddle ορκίστηκε μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους στις 11/9 του 2001 να μην ξυριστεί μέχρι να συλληφθεί ο Osama Bin Laden. Ωστόσο, δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα περνούσε τόσος καιρός...

Πλέον, σχεδόν 10 χρόνια μετά, ο καθηγητής φυσικής από την Ephrata στη Washington, ξύρισε επιτέλους το μούσι του, που έφτανε σε μήκος, περίπου μέχρι το στήθος του.

Θα μπορούσε άνετα να είναι μέλος του συγκροτήματος ZZ Top, ενώ θυμίζει καταπληκτικά και τον ίδιο τον Bin Laden. «Πέρασα τα πρώτα πέντε λεπτά κλαίγοντας, και μετά δεν έβλεπα την ώρα να το ξεφορτωθώ» είπε ο άνδρας.

Ο Weddle σκάλιζε τον κήπο του, όταν τον πήρε τηλέφωνο ένας συνάδελφός του για να του πει τα χαρμόσυνα νέα. Παρότι στην αρχή ήταν λίγο σκεπτικός, όταν άνοιξε την τηλεόραση και είδε στις ειδήσεις τι ακριβώς είχε συμβεί πέταξε από την χαρά του.

Η συμβολική κίνηση του 50χρονου έκανε τους περισσότερους γείτονές του να σπεύσουν στο σπίτι του για να παρακολουθήσουν από κοντά αυτή την… «τελετή αποχώρησης». «Μοιάζει 10 χρόνια νεότερος» λέει κατενθουσιασμένη η γυναίκα του.