Για τις 7 Δεκεμβρίου ζήτησαν και έλαβαν, από τις εφέτες ανακρίτριες, προθεσμία για τις απολογίες τους οι τρεις κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής, που κατηγορούνται για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Οι τρεις βουλευτές αφού έλαβαν αντίγραφα της δικογραφίας ζήτησαν προθεσμία, προκειμένου να προετοιμαστούν να αντικρούσουν το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρους τους.

Σε ένδειξη συμπαράστασης των τριών βουλευτών είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί περίπου 130 μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι, κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό, φώναζαν συνθήματα όπως «όχι φυλακές για τους. Αρχικά δημιουργήθηκε ένταση καθώς στο σημείο βρίσκονταν αντιεξουσιαστές, ωστόσο με την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ η ηρεμία αποκαταστάθηκε στην περιοχή.

Πορεία στο Σύνταγμα το Σάββατο για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού

Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού στο Σύνταγμα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.

Με κεντρικό σύνθημα: \”Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές – Η Ελλάδα θα νικήσει\” απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Συναγωνιστών! Είναι χρέος όλων των Ελλήνων να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.

Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook