Τέλος στη ζωή του κάνοντας βουτιά στο κενό από τον 2ο όροφο οικοδομής στην οποία διέμενε απειλούσε να βάλει το μεσημέρι της Δευτέρας ένας μέσης ηλικίας άνδρας στην Ξάνθη.

Ήταν λίγο μετά τις 14.30 όταν ο άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι οικοδομής η οποία βρίσκεται επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου, στην περιοχή που βρίσκονται τα καφέ μπαρ της Ξάνθης, αρχίζοντας να φωνάζει πως θα πηδήξει. Γείτονες και πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο έμειναν άφωνοι, καλώντας σε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης καθώς και άνδρες της Αστυνομίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη, ενώ ο διευθυντής της Π.Υ. Ξάνθης μετέβη στο σημείο, μπαίνοντας μέσα στο σπίτι επιχειρώντας να μεταπείσει τον άνδρα, ενώ ακολούθως κατέφτασε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης.

Ο άνδρας τελικώς πείστηκε να αλλάξει γνώμη μπαίνοντας ξανά μέσα στο σπίτι, με τους άνδρες της Αστυνομίας να τον συλλαμβάνουν, οδηγώντας τον στο Τμήμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ουσιών, χωρίς μέχρι στιγμής αυτό να μπορεί να διασταυρωθεί πλήρως. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.

newpost.gr