Συνάντηση ανάμεσα σε παράγοντες του ΠΑΟΚ και του Εργοτέλη πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο για την μεταγραφή του Πελέ στους ασπρόμαυρους.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρότειναν στον Εργοτέλη 100 χιλιάδες ευρώ και διαγραφή του χρέος των κιτρίνων για τη μεταγραφή Κουτσιανικούλη (περίπου 200 χιλιάδες ευρώ), ενώ αναφορικά με το 25% που πρέπει να καταβληθεί στον μάνατζερ του Πορτογάλου, αυτό θα το αναλάμβανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια με την απόρριψη της πρότασης, ήρθε νέα βελτιωμένη με 300 χιλιάδες ευρώ και μετακύλιση του χρέους για τον Κουτσιανικούλη, όμως ούτε αυτή η πρόταση ικανοποίησε του παράγοντες του Εργότελη, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να οδηγείται σε ναυάγιο. Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Πελέ, μένουν έτσι η Μονακό, η Ζενίτ και ο Ολυμπιακός ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποιος σύλλογος έκπληξη.

Σε κάθε περίπτωση όπως έχει άλλωστε γράψει ξανά το Flashnews.gr όποιος θέλει να αποκτήσει τον Πελέ, πρέπει να δαπανήσει μόνο προς τον Εργοτέλη (χωρίς μάνατζερ και συμβόλαιο ποδοσφαιριστή) τουλάχιστον 500 χιλιάδες ευρώ.

Flashnews.gr / Μ. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook