Παράνομα κυνηγούσαν δύο άνδρες, 62 και 32 ετών, τη Δευτέρα το βράδυ στο Φουρνοφάραγγο του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, όταν έπεσαν πάνω στην αστυνομία.

Άνδρες του ΤΑΕ Μεσσαράς τους έκαναν σήμα να σταματήσουν με το αυτοκίνητό τους, ο ένας παραδόθηκε, ο δεύτερος όμως άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να ξεφύγει.

Οι σφαίρες ευτυχώς καρφώθηκαν στο μπροστινό μέρος του περιπολικού. Ακολούθησε άγρια καταδίωξη με το δράστη να συλλαμβάνεται μερικά χιλιόμετρα παρακάτω, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Οι ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

\”Συνελήφθησαν, χθες (25.11.2013) το βράδυ, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς, δυο (2) ημεδαποί ηλικίας 32 και 62 ετών, για λαθροθηρία.

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί σχετική τηλεφωνική καταγγελία, στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσσαράς και οργανώθηκε άμεσα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα του δύο λαθροκυνηγούς και τους συνέλαβαν.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης του ο 32χρονος και στην προσπάθεια του να διαφύγει, αντιστάθηκε σθεναρά και δε δίστασε να πυροβολήσει εναντίον του οχήματος στο επέβαιναν αστυνομικοί.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) κυνηγετικό όπλο και δύο (2) θηράματα. Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. όχημα ιδιοκτησίας του 62χρονου.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook