Ευθύνες στην τοπική αυτοδιοίκηση για καταστροφές σαν και αυτή που έπληξαν τη Ρόδο λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών επέρριψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

«Φωνάζουν \”πού είναι το κράτος\”… Το κράτος είναι αυτοί, αυτοί που τόσα χρόνια έδιναν άδειες μέσω των πολεοδομιών τους στα μπαζωμένα ρέματα… Οι πολεοδομίες που εξυπηρετούσαν του ψηφοφόρους τους», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Φωτεινή Πιπιλή.

Η κ. Πιπιλή πρόσθεσε πως κατά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις προκειμένου το κράτος να μεταφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στο επίπεδο της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, γεγονός που σημαίνει πως πρέπει οι αξιωματούχοι της αυτοδιοίκησης πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της και ερωτηθείσα για την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των φαρμάκων, η Φωτεινή Πιπιλή κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, σέρνοντας μαζί της και την κυβέρνηση.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook