Στο Τριμελές Αυτόφωρο θα οδηγηθεί για να δικαστεί αύριο, Τετάρτη, έπειτα από αναβολή που πήρε, ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος για χρέη προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ ύψους 408.437,50 ευρώ.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του η οφειλή αφορά μισθώματα τα οποία είχαν εκχωρηθεί στο Δημόσιο, μέρος των οποίων ο επιχειρηματίας έχει ήδη εξοφλήσει και ένα άλλο μέρος αυτών είναι ήδη υπό ρύθμιση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση του παρουσιαστή και πρώην εκδότη δεν αναμένεται να εκδικαστεί ούτε αύριο, αφού η υπεράσπισή του αναμένεται να ζητήσει εκ νέου αναβολή εξαιτίας του όγκου της δικογραφίας.

Η ανακοίνωση του Mega

Με μια λακωνική, σχεδόν τηλεγραφική ανακοίνωση το Mega πήρε θέση για όσα γράφονται και ακούγονται για τη σύλληψη του κεντρικού παρουσιαστή της εκπομπής Πρωινό mou, Πέτρο Κωστόπουλο, αναφέροντας ακριβώς:

«Η εταιρία IMAKO A.E. λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών έχει υπαχθεί στο καθεστώς της πτώχευσης. Σειρά υποχρεώσεών της διευθετούνται. Ο Νόμιμος Εκπρόσωπός της, Πέτρος Κωστόπουλος μετά από πρόσκληση των Αρχών προσήλθε αυτοβούλως σήμερα στη ΓΑΔΑ και την Εισαγγελία Αθηνών για διεκπεραίωση διαδικασίας σχετικής με υποχρεώσεις της εταιρίας ΙΜΑΚΟ Α.Ε.». 

newpost.gr