Η Vodafone και η SingularLogic, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, για την από κοινού ανάπτυξη και διάθεση εφαρμογών λογισμικού και υπηρεσιών σύγκλισης τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, ανακοινώνουν τη διάθεση των επιχειρηματικών εφαρμογών moRE της SingularLogic, για φορητές συσκευές (SmartPhones, Tablets, Netbooks), που θα συνδυάζονται με υπηρεσίες ασύρματης πρόσβασης από το δίκτυο της Vodafone. 
Οι εφαρμογές SingularLogic moRE (mobile Rich Enterprise) αναδεικνύουν, με μοναδικό τρόπο, τις φορητές συσκευές επικοινωνίας σε πολύτιμο εργαλείο για τα στελέχη των επιχειρήσεων, που μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες και δεδομένα της επιχείρησης, ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.
Η νέα αυτή οικογένεια εφαρμογών απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στα πληροφοριακά συστήματα του οργανισμού από παντού, βελτιώνοντας σημαντικές διαδικασίες της επιχείρησης όπως η διαβίβαση παραγγελιών, ο έλεγχος αποθεμάτων, η διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM) και η τεχνική υποστήριξη πελατών (Field service). Συγκεκριμένα περιλαμβάνει τις εφαρμογές:
• moRE info: για πρόσβαση σε στοιχεία εμπορικών, εμπορολογιστικών εφαρμογών και ERP’s της SingularLogic. Διαθέσιμη για συσκευές Blackberry, Android και Windows Mobile (6.0 & 6.5).
• moRE CRM: για πρόσβαση σε στοιχεία CRM εφαρμογών (Footsteps, Siebel, Galaxy CRM), καθώς και αλληλεπίδραση με αυτές για αλλαγή και ενημέρωση εγγραφών. Διαθέσιμη για συσκευές Blackberry. 
• moRE Sales: για φορητή παραγγελιοληψία, merchandising και τιμολόγηση επί αυτοκινήτου. Διαθέσιμη για συσκευές Windows Mobile (6.0 & 6.5). 
Η οικογένεια των εφαρμογών SingularLogic moRE θα εξελίσσεται συνεχώς με νέες εκδόσεις, οι οποίες θα υποστηρίζουν επιπλέον πλατφόρμες και συσκευές, όπως iPhone και Tablets, καθώς επίσης και επιπλέον εφαρμογές και πληροφοριακά συστήματα άλλων κατασκευαστών όπως SAP, Microsoft κ.λπ.
Οι εφαρμογές αυτές παρέχονται από τα κανάλια διάθεσης και των δύο εταιριών, ως υπηρεσία, με μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη ενώ η χρέωση γίνεται στο λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας της Vodafone.
Το μοντέλο διάθεσης των εφαρμογών moRE βασίζεται στο cloud computing, όπου στρατηγικά επενδύουν η Vodafone με τη SingularLogic, εξασφαλίζοντας έτσι τη χαμηλότερη δυνατή αρχική επένδυση και δέσμευση για τον Πελάτη. 
Οι εφαρμογές SingularLogic moRE αυξάνουν την παραγωγικότητα των στελεχών που βρίσκονται εκτός γραφείου, προσφέροντας πλήρη λειτουργικότητα και σημαντικά πλεονεκτήματα, καθώς παρέχουν πρόσβαση στα πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων, ακόμα κι αν ο χρήστης βρίσκεται εκτός γραφείου. Επιπλέον, προσφέρουν καλύτερο έλεγχο και αυτοματοποίηση των διαδικασιών πωλήσεων, τεχνικών επισκέψεων και διανομής, μεγαλύτερη ευελιξία και προσιτό μηνιαίο κόστος, αλλά και δωρεάν αναβάθμιση νέων εκδόσεων με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και τη μείωση των λειτουργικών εξόδων των επιχειρήσεων. 
Η εύκολη και αξιόπιστη απομακρυσμένη πρόσβαση στις εφαρμογές ενισχύεται, σε συνδυασμό με το δίκτυο της Vodafone, το οποίο προσφέρει ταχύτητες λήψης δεδομένων κατά 40% υψηλότερες από τις ταχύτητες που παρέχουν τα δίκτυα άλλων παρόχων, βάσει μετρήσεων ανεξάρτητων φορέων, που έγιναν σε 100 συγκεκριμένα και προεπιλεγμένα σημεία της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook