Τραγικό τέλος στη ζωή του επέλεξε να βάλει ενας 22χρονος από την Καλαμάτα.
Ο 22χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Τρίτης σε ελιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Στέρνα Μεσσήνης από συγγενείς του, οι οποίοι τον αναζητούσαν από χθες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 22χρονος είχε μεταβεί από το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στην οικία του παππού του στη Μεσσήνη, όπου και έμεινε μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, όταν και αναχώρησε.
Από το βράδυ της Δευτέρας, οι οικείοι του άρχισαν να τον αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή.
Δυστυχώς, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης ήρθαν αντιμέτωποι με αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εντόπισαν το άψυχο σώμα του 22χρονου κρεμασμένο σε μια ελιά.
Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, και λίγα λεπτά μετά ο 22χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, δεν άφησε κάποιο σημείωμα ή κάποιο άλλο στοιχείο με το οποίο να αιτιολογεί την ενέργειά του.
Η πρώτη ιατροδικαστική αυτοψία έκανε λόγο για αυτοκτονία, ενώ ήδη έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Ο θάνατος του 22χρονου -γεννημένου και κάτοικου εν ζωή Καλαμάτας- βύθισε στο πένθος την πόλη αλλά και την περιοχή της Μεσσήνης από όπου καταγόταν, καθώς κανένας από τον κοινωνικό και οικογενειακό περίγυρό του μπορει να κατανοήσει για ποιο λόγο ο 22χρονος προέβη στο απονενοημένο διάβημα
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook