Με κάποια προβλήματα σε Παίδες και Νέους ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους τα Χανιά, για τα παιχνίδια της Τετάρτης (27/11) στη Μοναχή Ελιά με το Ρέθυμνο.
Στους Νέους σε σχέση με το παιχνίδι με το Ηράκλειο η σημαντική απουσία είναι ο Ιμέρι, ενώ θα λείψουν και οι Τερεράκης και Τσουπάκης. Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Μπαμπουνάκης, Μελίδης και Μαρκάκης.
Στους Παίδες ο Διγενάκης δεν θα δώσει το \”παρών\”, ενώ απόντες θα είναι και οι Περουλάκης, Μάντζιος, με τους Τσιμπρικίδη, Μαλανδράκη και Μυλωνάκη να παίρνουν τις θέσεις τους στην 18άδα.
Αναλυτικά:

Οι αποστολές

Νέοι:

Γιαννακούρος Ιωάννης (Ηρακλής Νεροκούρου), Καστρινάκης Ελευθέριος-Γεώργιος (Κισσαμικός), Κοκάκης Βασίλειος (Κρητικός Αστήρ), Κορωνάκης Δημήτριος (Κρητικός Αστήρ), Κουκουλιέρος Φανούριος (Κρητικός Αστήρ), Κουνάκης Αριστείδης (Μινώταυρος), Κουράκης Μάρκος-Φανούριος (Άρης Σούδας), Μαραγκουδάκης Χαράλαμπος (Κρητικός Αστήρ), Μαρκάκης Αχιλλέας (Α.Ο. Περιβολίων), Μαρκετάκης Στυλιανός (Κισσαμικός), Μελίδης Γεώργιους (Ηρακλής Νεροκούρου), Μπαλαντινάκης Κωνσταντίνος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Μπαμπουνάκης Αρτέμιος (Κισσαμικός), Μπέκας Δημήτριος (Κισσαμικός), Περουλάκης Ιωάννης (Ροδωπού), Ρουσάκης Ευγένιος (Άρης Σούδας), Σκύλο Δημήτριος (Κρητικός Αστήρ), Χρυσός Ιωάννης (Παγχανιακός).

Παίδες:

Αναγνωστόπουλος Ιωάννης (Πλατανιάς), Αναστασόπουλος Βασίλειος (Άρης Σούδας), Ανδρεαδάκης Κωνσταντίνος (Πανακρωτηριακός), Αργυρουδάκης Νικόλαος (Πλατανιάς), Βουτσαδάκης Δημήτριος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Γιακουμάκης Πέτρος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Γιαπιντζάκης Μάρκος (Πανακρωτηριακός), Κακαβελάκης Δημήτριος (Άρης Σούδας), Κατσαρός Βασίλειος (Πλατανιάς), Κουρομιχελάκης Στέφανος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Μαλανδράκης Κυριάκος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ),Μαρουλάκης Γεώργιος (Πλατανιάς), Μπασιάς Γεώργιος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Μυλωνάκης Χρήστος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Νικητόπουλος Παναγιώτης (Κρητικός Αστήρ), Τσαγκάρης Χρήστος (Άρης Σούδας), Τσιμπρικίδης Βασίλειος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Χατζημαρινάκης Ιωάννης (Κρητικός Αστήρ).

Η δήλωση του Ενωσιακού προπονητή:

Αναφορικά με τα παιχνίδια απέναντι στο Ρέθυμνο ο κ. Μηνάς δήλωσε στο epshanion.gr τα εξής: «Το Ρέθυμνο παρουσιάζει αναβαθμισμένες Μικτές τα τελευταία χρόνια. Κρύβουν δυσκολίες τα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί αν θέλουμε να πάρουμε τις νίκες και να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Οι διαιτητές των αναμετρήσεων:

Από τα Χανιά είναι οι διαιτητές των αναμετρήσεων της Τετάρτης (27/11). Στους Παίδες τον αγώνα που ξεκινάει στις 13.00 θα διευθύνει ο Μελέτης Γιαννουλάκης, με βοηθούς τους Κώστα Μπερτάκη και Νίκο Μαραγκουδάκη, ενώ στους Νέους (15.00) ο Μπερτάκης, με βοηθούς τους Γιουματζίδη και Μαραγκουδάκη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook