Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο θα ψαλεί στις 14:00 την Τετάρτη, η νεκρώσιμος ακολουθία για τον αγαπημένο ηθοποιό Θανάση Βέγγο.

Ο «καλός άνθρωπος» του ελληνικού κινηματογράφου που αγαπήθηκε όσο λίγοι από το κοινό, αλλά και τους ανθρώπους του χώρου, πέθανε στις 7.10 σήμερα το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, διακριτικά, ακριβώς όπως έζησε όλα του τα χρόνια, παρά τη φήμη και το γεγονός ότι ειδικά τον τελευταίο καιρό κάμερες και δημοσιογράφοι τον πολιορκούσαν στενά. Αθόρυβος, σχεδόν ανθρωποφοβικός, ο Θανάσης Βέγγος ανήκει στους τελευταίους της γενιάς που χάρισε στην μεταπολεμική Ελλάδα άφθονο γέλιο. Απέφευγε τις συνεντεύξεις και στις λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις του οι δημοσιογράφοι κρέμονταν από τα χείλη του κυριολεκτικά.

Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει τη θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά στο Διαδίκτυο, σπεύδουν άπαντες, επώνυμοι και μη να αποτίσουν φόρο τιμής και να πουν ένα αντίο στον ηθοποιό που λάτρεψαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook