Ξεκίνησαν σήμερα οι κατεδαφίσεις των κτισμάτων επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων(απέναντι από την ΕΑΣΗ) και της οδού Σωπασή, όπου ο Δήμος Ηρακλείου σε εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης πρόκειται να δημιουργήσει ένα νέο Πάρκο Πρασίνου και Αναψυχής με ιδιαίτερους χώρους για παιδιά και εφήβους.

Πρόκειται για μια έκταση 3,5 στρεμμάτων σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή που απέκτησε ο Δήμος Ηρακλείου προς όφελος των πολιτών και ήδη ολοκληρώνεται η μελέτη του έργου.

Τις εργασίες κατεδάφισης παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης ο οποίος συνομίλησε και με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη δημιουργία του μεγάλου Πάρκου Πρασίνου που θα δημιουργηθεί.

Σε δηλώσεις του ,ο κ. Κουράκης , τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή προχωρά σε μια σημαντική παρέμβαση – ανάσα για τα Δυτικά προάστια της πόλης και συγκεκριμένα για τις τρεις συνοικίες Δειλινών, Καμινίων και Θερίσου, αφού, όπως επεσήμανε θα αποδοθεί στους πολίτες άλλος ένας πνεύμονας Πρασίνου, αναψυχής ,πολιτισμού και Άθλησης που τον έχει ανάγκη η περιοχή και θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.

Προτεραιότητά μας επεσήμανε ο Δήμαρχος είναι να κάνουμε παρόμοιες παρεμβάσεις σε όλες τις συνοικίες του Ηρακλείου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook