Το τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνει ότι, βάση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης που αφορά τη χορήγηση Αδειών Χρήσης Νερού με υφιστάμενα δικαιώματα, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έλαβε νέα παράταση, η οποία λήγει στις 15 Ιανουαρίου του 2014.

Καλούνται οι Δημότες και Φορείς των Δήμων Γαύδου, Κισσάμου, Σφακίων και Χανίων που έχουν στην κατοχή τους Πηγάδι, Γεώτρηση ή αντλούν νερό από Πηγή ή Ποταμό, να καταθέσουν Αίτηση για τη χορήγηση Αδειών Χρήσης Νερού, εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, στο τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (πρώην Νομαρχία).

Η Υπηρεσία μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Τηλ. 28213 – 45 839, 45840, 45871.

Αντίστοιχα, οι Δημότες και Φορείς των Δήμων Αποκορώνου, Πλατανιά και Καντάνου-Σελλίνου καλούνται να καταθέσουν την Αίτησή τους στους Δήμους τους.

Μετά το πέρας της προθεσμίας, βάση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η Υπηρεσία μας θα προβαίνει σε ελέγχους, σε ολόκληρο τον Νομό και θα επιβάλλονται πρόστιμα.