Έντονη κόντρα ξέσπασε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1 ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον υπουργό Υγείας που μετά από λίγο διασταύρωσε τα ξίφη του και με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η φράση «χαϊδεύετε αυτιά τόσα χρόνια» του Άδωνι Γεωργιάδη για τη στάση που κρατά ο παρουσιαστής προς τους συνδικαλιστές προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη και οδήγησε σε μια σειρά κατηγοριών εκατέρωθεν.

«Εσείς χρεοκοπήσατε τη χώρα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος απάντησε: «Εγώ δεν κυβερνούσα. Εσείς κάθε πρωί υπερασπιζόσασταν από την τηλεόραση το αίτημα της κάθε συντεχνίας».

«Εγώ υπερασπιζόμουν την κοινωνία», ανταπάντησε ο παρουσιαστής, ενώ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Άλλο η κοινωνία, άλλο οι συντεχνίες κύριε Παπαδάκη».

Τελικά, ο κύριος Γεωργιάδης αναφερόμενος στην συνολική ευθύνη της κοινωνίας για την οικονομική κρίση είπε: «Λίγοι είναι αυτοί που δεν φταίνε» και υποστήριξε ότι ο ίδιος θα ήταν ευχαριστημένος και με 360 ευρώ σύνταξη το μήνα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

\"\"video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook