Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ όταν η μητέρα σκότωσε την ίδια της την κόρη κατά λάθος.

Όπως μεταδίδει το CNN η Αντελ Μπινγκ νόμιζε ότι αυτός που χτυπούσε την πόρτα της, ήταν ο φίλος της με τον οποίο λίγη ώρα πριν είχαν μαλώσει. Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και πυροβόλησε στα τυφλά, ενώόταν συνειδητοποίησε ότι είχε πυροβολήσει την κόρη της ήταν πλέον αργά.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι άκουσαν τον πυροβολισμό και είδαν την Αντέλ Μπινγκ να κρατά την 25χρονη κόρη της Ρούμπι, στην αγκαλιά της φωνάζοντας «κοριτσάκι μου μην πεθάνεις».

Το συγκλονιστικό είναι πως η άτυχή κοπέλα την ώρα που δέχθηκε τον πυροβολισμό κρατούσε στην αγκαλιά της το τεσσάρων μηνών μωράκι της, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

«Πως θα μπορέσω να κοιτάξω τα εγγόνια μου στο πρόσωπο και να τους πω ότι σκότωσα τη μητέρα τους;» δήλωσε η 52χρονη Μπινγκ στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν. «Κλείστε με στη φυλακή για πάντα».

Η γυναίκα προφυλακίστηκε με την κατηγορία της δολοφονίας δεύτερου βαθμού για το θάνατο της μονάκριβης κόρης της, σύμφωνα με την αστυνομία της Φλόριντα.

Όπως δήλωσε στην αστυνομία «σκόπευε να χρησιμοποιήσει το όπλο για να σκοτώσει το φίλο της, επειδή την είχε απειλήσει πως θα την σκοτώσει».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook