Απο σήμερα ξεκινά η διανομή τροφίμων απο τα γραφεία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης των Χανίων κα Νάνσυ Αγγελάκη.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κα Αγγελάκη \”με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα ξεκινά η διάθεση των τροφίμων από τα γραφεία του ΚΗΦΗ σε συμπολίτες που η αίτησή τους έχει εγκριθεί και χρήζουν βοηθείας. Πέραν των τροφίμων που θα διατεθούν από το χώρο του ΚΗΦΗ, θα έχουμε τη δυνατότητα να τα μεταφέρουμε και στο χώρο διαμονής των εξυπηρετούμενων -εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης από μέρους τους- μέσω των οχημάτων του «Βοήθεια στο Σπίτι». 
Να θυμίσω πως οι αιτήσεις των συμπολιτών είχαν αξιολογηθεί και τέθηκαν σε προτεραιότητα πολίτες που είναι άποροι και αντιμετωπίζουν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες. Άνω των 130 οικογενειών θα έχουν τη δυνατότητα για φέτος να λάβουν ένα «δώρο γιορτής – ένα δώρο ζωής».
Ευχαριστούμε πολύ τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την ανταπόκριση του στο αίτημα μας, στο αίτημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συμπολίτη που το έχει ανάγκη· κυρίως δε, διότι για πρώτη φορά εξασφαλίστηκε σε κοινωφελή επιχείρηση τέτοιου είδους βοήθεια.
Από τη δική μου πλευρά, απευθύνω δημόσιο κάλεσμα σε όλους όσους έχουν ενημερωθεί, να έρθουν να λάβουν τα τρόφιμα από το χώρο του Κ.Η.Φ.Η. που βρίσκεται στην οδό Οδυσσέα Ελύτη 8 κατά τις ώρες 09.00-14.00.
Τονίζω για ακόμη μια φορά πως δεν τρέφουμε αυταπάτες. Τίποτα δεν φτάνει ή τουλάχιστον δεν επαρκεί. Αλλά κάνουμε το πρώτο βήμα, δε σταματάμε να προσπαθούμε για το καλό των συμπολιτών και του τόπου και βρισκόμαστε εδώ ως οφείλουμε για να στηρίξουμε τις προσπάθειες της κοινωνίας για επιβίωση, για ζωή, για αξιοπρέπεια. Καλή μας συνέχεια!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook