Πρόκειται για μία παρουσιάστρια που αναμφισβήτητα έχει το δικό της στιλ. Είτε σου αρέσουν, είτε δεν σου αρέσουν οι εκπομπές της δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις, να μην διακρίνεις, να μην συμπεράνεις ότι η Αννίτα Πάνια έχει αυτό το «κάτι» που την κάνει να ξεχωρίζει.

Μετά τη μεταγραφή της στον ALPHA η παρουσιάστρια δεν άλλαξε θεματολογία στις εκπομπές της, μένοντας… πιστή σε αυτή που κάνει εδώ και χρόνια. Δίνει δώρα, ακούει το πρόβλημα, το «νταλκά» των καλεσμένων της χωρίς να τους «χαϊδέψει», χωρίς να δείξει ότι συμπάσχει μαζί τους, χωρίς να… δακρύσει! Μένει στη θέση της παρουσιάστριας , ενώ μάλιστα έχει δηλώσει πως δεν καταλαβαίνει τους ανθρώπους που παίρνουν στα σοβαρά την τηλεόραση.

Πριν από λίγο καιρό αποκλειστικά στο Newsit έγραψα τα σχέδια της Αννίτας που σε συνεννόηση με τα στελέχη του ALPHA σκοπεύουν να βγάλουν τον καινούργιο χρόνο ένα καινούργιο talent show δίνοντας στους διαγωνιζόμενους την ευκαιρία να αποδείξουν το ταλέντο τους. Μάλιστα στην αρχή κοίταξαν διάφορα concepts από το εξωτερικό, αλλά στο τέλος η Αννίτα «σχεδίασε» το δικό της και έτσι άρχισαν στο κανάλι της Κάντζας να τα βάζουν όλα… επί χάρτου και να μελετούν το κόστος τους. Κι εκεί κάπου… πάγωσαν!

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Αννίτας και στελεχών του σταθμού αποφασίστηκε να «παγώσουν» το talent show και να μην το βγάλουν φέτος στον αέρα. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο με τα χαμηλά διαφημιστικά έσοδα δεν επιτρέπουν ρίσκα για καινούργιες εκπομπές αυτή τη σεζόν, όταν αυτές δεν έχουν δρομολογηθεί, κοστολογηθεί και αποφασιστεί εδώ και καιρό. Για αυτό κι επειδή στον ALPHA έχουν κάνει τα… κουμάντα τους για το τι θα βγάλουν φέτος, αλλά και επειδή η παρουσιάστρια δεν θέλει να βγει στον αέρα το talent show χωρίς να είναι έτσι όπως το έχει σχεδιάσει, αποφάσισαν να το «παγώσουν» και να το συζητήσουν ξανά για του χρόνου. Προς το παρόν λοιπόν η Αννίτα Πάνια παραμένει στον ALPHA με την εκπομπή της τα σαββατοκύριακα και ό,τι καινούργιο

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook