Οι γιορτές έρχονται και τα Praktiker σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί και να δώσετε στο σπίτι σας Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή, επιλέγοντας να το διακοσμήσετε με μοντέρνα & οικονομικά χριστουγεννιάτικα είδη που… θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας!

Τα Χριστούγεννα έδωσαν την ιδιαίτερη νότα τους και στον Χριστουγεννιάτικο κατάλογο Praktiker, που είναι γεμάτος με κάθε είδους διακοσμητικά, στολίδια, γιορτινά οικιακά είδη αλλά και χρήσιμα δώρα για να ομορφύνουν τις φετινές γιορτές!

Με μια επίσκεψη στα καταστήματα Praktiker ή με ένα κλικ στο www.praktiker.gr, βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία σε εποχικά είδη, για κάθε γούστο και διάθεση διακόσμησης.

 Επιλέγουμε το Χριστουγεννιάτικο μας δέντρο μόνο με 14,99 ευρώ (μοντέλο Colorado, 120cm), το φωτίζουμε με λαμπάκια εσωτερικής χρήσης μόνο με 3,99 ευρώ, το στολίζουμε με όμορφες μπάλες (σετ των 6τμχ που ξεκινούν από 1,49 ευρώ) και διακοσμούμε το χώρο μας με ένα ολόκληρο Χριστουγεννιάτικο χωριό, μόνο με 14,99 ευρώ.

\"\"

\"\"

\"\"

Παράλληλα με τα είδη διακόσμησης, από την πλούσια γκάμα Praktiker βρίσκουμε και χρήσιμα, οικονομικά και ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους μας, επιλέγοντας από ηλεκτρονικές μικροσυσκευές μέχρι λευκά είδη και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Φέτος σκεφτόμαστε δημιουργικά και επιλέγουμε εκείνα τα δώρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες των δικών μας ανθρώπων!

Αφήνουμε τη μαγεία των γιορτών, και φέτος, να μπει στα σπίτια μας, επιλέγοντας Χριστουγεννιάτικα είδη και δώρα από τα Praktiker, για να «ζεστάνουμε» το σπίτι και τη διάθεση των αγαπημένων μας!

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook