Δέσμευση της Microsoft να στηρίξει την ελληνική οικονομία με στόχο της ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. ο πρόεδρος της Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης, Ντον Γκράντχαμ, κατά τη σημερινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρα εστίασε στο δύσκολο πρόβλημα της ανεργίας διαβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία θα παρέχει τα απαραίτητα εφόδια για την κατάρτιση των ανέργων σε νέες τεχνολογίες που θα λειτουργήσουν θετικά για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Έτσι μέσα από το πρόγραμμα e-skills θα παρέχονται 400 και πλέον μαθήματα Πληροφορικής και Επιχειρηματικότητας, ενώ προβλέπεται να εκπαιδευθούν περίπου 500.000 άνεργοι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Ο κ. Γκράντχαμ αναφέρθηκε στο contact center της εταιρείας στην Αθήνα το οποίο σε συνεργασία με την Teleperfomance Ελλάς, παρέχει υποστήριξη σε πελάτες της Microsoft, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το contact center με 350 θέσεις εργασίας στην παρούσα φάση αναμένεται να απασχολήσεις 550 άτομα στο μέλλον, όταν θα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη.

newmoney.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook