Στις 11 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα τα Ριζότα όπου οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν μαζί με τον Chef κύριο Θεοδωρίδη μοναδικά ριζότα με θαλασσινά και οστρακοειδή .
Από το νέο έτος 2014 θα ακολουθήσουν πολλά σεμινάρια όπως ζαχαροπλαστική και μαγειρική για παιδιά, μαγειρική για νέα ζευγάρια, γλυκά του έρωτα, πίτες και ζύμες της Βορείου Ελλάδας, σεμινάριο για ψωμιά και παξιμάδια, ντεκόρ διακόσμηση μπουφέ ενώ θα πραγματοποιηθεί και μεγάλος αριθμός γευσιγνωσιών όπως μπύρας, λουκάνικων, ελληνικών και ευρωπαϊκών τυριών, ελληνικών και διεθνών κρασιών.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 2810 361361 και στο [email protected]
Σε όλα τα σεμινάρια δίδεται πιστοποιητικό συμμετοχής.
Η μορφή διδασκαλίας είναι διαδραστική όπου οι συμμετέχοντες μαγειρεύουν υπό τις οδηγίες των Chef’s και δοκιμάζουν τις παρασκευές τους στις νέες υπερσύγχρονες κουζίνες της Kappa Studies
Δείτε εδώ τα σεμινάρια