Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Κρήτης οργανώνουν στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής Ημέρας ΑμεΑ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ημερίδα με θέμα: «Η Κοινωνική Πρόνοια και η Κοινωνική Φροντίδα για τα άτομα με αναπηρία στην Περιφέρεια Κρήτης σε περίοδο οικονομικής κρίσης».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 & ώρα 10:00 π.μ. στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, οδός Εφέσου στο Λιμάνι Ηρακλείου Κρήτης.
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Βουλευτής Ηρακλείου, κος Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία και της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Αναπηρία, κος Ιωάννης Βαρδακαστάνης.
 
Παρεμβάσεις θα γίνουν από εκπροσώπους της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Αυτοδιοίκησης Κρήτης και από στελέχη του αναπηρικού κινήματος.
Η μεταφορά των ατόμων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, σ’ αυτή την ενδιαφέρουσα δράση, και διαμένουν στα Χανιά, θα γίνει με λεωφορείο από και προς το Ηράκλειο και σημείο εκκίνησης έχει οριστεί η πλατεία Δικαστηρίων. 
Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή (μέχρι και τη Τετάρτη 27 Νοεμβρίου), για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Σωματείου ΑμεΑ Χανίων και στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2821340155 και στο 6972718777 (κα Αμαλία Μπασιά).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook