Πρωτοποριακά βήματα για ομάδα τοπικού πραγματοποιούν τα Κεραμειά.
Όπως ανακοίνωσε στο επίσημο σάιτ του ο ΑΟΚ θα μεταδοθεί ζωντανά από το kerameiafc.gr το παιχνίδι της πρεμιέρας για τον όμιλο τίτλου με τον Άρη Σούδας.
Η σχετική ανακοίνωση:
\”Σε μία προσπάθεια να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στους φιλάθλους της ομάδας μας και όχι μόνο, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Κεραμειά αποφάσισε να προχωρήσει σε κάτι καινοτόμο και πρωτόγνωρο για τα ποδοσφαιρικά πράγματα του νομού μας.

Το ερχόμενο Σάββατο 30/11 στις 3 μ.μ. θα γίνει η πρώτη πιλοτική ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο. Κεραμειά του αγώνα με τον Άρη Σούδας στο γήπεδο των Νεροκούρου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Ομίλου Τίτλου για το πρωτάθλημα της Α\’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων.
Στόχος είναι να μεταδοθούν ζωντανά όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο φετινό Όμιλο Τίτλου. Παράλληλα, μέσα από το επίσημο κανάλι μας στο You Tube θα εξακολουθήσει το \”ανέβασμα\” των γκολ και των καλύτερων φάσεων από τα ματς του Α.Ο. Κεραμειά.
Τέλος, καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδο των Νεροκούρου το ερχόμενο Σάββατο και να ενισχύσουν τον Α.Ο. Κεραμειά στο δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Σούδας.\”

Η προπόνηση της Πέμπτης

Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση και για την προπόνηση της Πέμπτης (28/11).
Αναλυτικά:
\”Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας για το δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Σούδας στο γήπεδο των Νεροκούρου το ερχόμενο Σάββατο, αν και δεν ήταν όλοι στη διάθεσή του προπονητή.

Πρόκειται για τους Τσακωνάκη, Κελαϊδή, Μαρινάκη και Λιονάκη, ενώ ο Μανωλεδάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.
Πάντως, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή στην αποστολή για το κρίσιμο πρώτο ματς με τον Άρη Σούδας των παραπάνω παικτών, καθώς ο Νεκτάριος Μπουρμπάκης θέλει άπαντες ετοιμοπόλεμους αγωνιστικά.
Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζωουν και ο Νιαουνάκης με τον Ποθητό, ωστόσο, γυμνάστηκαν για αρκετή ώρα κανονικά, ακολουθώντας όμως ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Όπως όλα δείχνουν, ο Ποθητός θα είναι απών από το σαββατιάτικο παιχνίδι, ενώ είναι άγνωστο ακόμη αν κάτω από τα δοκάρια του Α.Ο. Κεραμειά θα βρίσκεται ο Νιαουνάκης ή ο Σφακιωτάκης.\”

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook