Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και νότια και παγετό τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια, περιμένουμε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα, από -2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.
Καλό καιρό με αρκετό κρύο περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook