Εξετάζονται στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ δύο δικηγόροι, ένας υπάλληλος του ΣΔΟΕ αλλά και ένας αστυνομικός για υπόθεση δωροδοκίας και απόπειρα εκβιασμού εις βάρος ιδιοκτήτριας ενεχυροδανειστηρίου

Δύο δικηγόροι, ένας υπάλληλος του ΣΔΟΕ και ένας αστυνομικός έχουν προσαχθεί και εξετάζονται από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ για την πιθανή συμμετοχή τους σε υπόθεση δωροδοκίας και απόπειρας εκβίασης σε βάρος ιδιοκτήτριας ενεχυροδανειστηρίου.

Όλα φαίνονται να ξεκίνησαν πριν δύο εβδομάδες όταν το ΣΔΟΕ μετά ανάλογη καταγγελία πραγματοποίησε έλεγχο σε ανταλλακτήριο χρυσού στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί εντόπισε 16 κιλά κοσμημάτων τα οποία όμως δεν είχαν τα απαραίτητα παραστατικά.

Ωστόσο, χωρίς να έχει γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή γνωστό το γιατί, οι δύο δικηγόροι φέρονται ότι πλησίασαν την ιδιοκτήτρια και υποστήριξαν ότι μπορούν να τη βοηθήσουν στην έρευνα που πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ εάν τους δώσει χρήματα.

Εκείνη φαίνεται πως ενημέρωσε τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και σε έλεγχο που έγινε στο γραφείο ενός εκ των δύο βρέθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook