H Suzuki παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση της Ταϊλάνδης το νέο πρωτότυπο μοντέλο A:Wind, το οποίο εντάσσεται στη μίνι κατηγορία.

Το A:Wind θα αποτελέσει σύμφωνα με τη Suzuki τη βάση για το μελλοντικό μίνι μοντέλο της, το οποίο θα λανσαριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο το 2014.

Εξωτερικά, το A:Wind διαθέτει ένα αρκετά σύγχρονο σχεδιαστικά εμπρόσθιο τμήμα, με τον προφυλακτήρα και τα φωτιστικά σώματα να κερδίζουν τις πρώτες εντυπώσεις. Το μήκος του αμαξώματος φτάνει στα 3,6 μέτρα (πλάτος 1.600 χλστ.) και το μεταξόνιό του αγγίζει τα 2.425 χλστ.

Ανάλογη είναι και η εμφάνιση του εσωτερικού, όπου στο κέντρο του ταμπλό έχει τοποθετηθεί η οθόνη του ηχοσυστήματος. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, ώστε το A:Wind να διαθέτει ευρύχωρο και ιδιαίτερα πρακτικό εσωτερικό.

Το A:Wind Concept τροφοδοτείται από έναν κινητήρα βενζίνης 1.000 κ.εκ., με τρεις κυλίνδρους ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT.

Το μοντέλο παραγωγής θα κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη και απομένει να δούμε ποια σχεδιαστικά στοιχεία θα διατηρηθούν από το εν λόγω πρωτότυπο και αν τελικά θα λανσαριστεί ως Alto ή με άλλη ονομασία.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Πηγή: autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook