Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να παίρνατε πρωινό στο ίδιο τραπέζι με μια πελώρια πεινασμένη καμήλα; Μία οικογένεια που ζει στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στο Staffordshire, κάθε πρωί γευματίζει παρέα με τον Τζο...

Όχι δεν είναι φίλος, ούτε συγγενής, αλλά μία καμήλα που όταν μυρίζει τις λιχουδιές της 31χρονης Charlotte, περνά το κεφάλι μέσα από την μπαλκονόπορτα και απολαμβάνει ένα πλούσιο πρωινό.

Ο 34χρονος Nathan και η Charlotte ζουν σε μία μεγάλη φάρμα μαζί με τα δύο τους παιδιά, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Την ώρα που οι άλλες καμήλες τρώνε σανό, κριθάρι, άχυρο και καλαμπόκι ο 6χρονος Τζο καταβροχθίζει καρότα, μπανάνες, δημητριακά και φρούτα, ενώ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της φάρμας απεχθάνεται το τυρί.

«Την πρώτη φορά ο Τζο ήρθε... απρόσκλητος στο τραπέζι μας. Έχει όμως τον τρόπο να κερδίζει τους ανθρώπους και έτσι κανείς από εμάς δεν του αρνήθηκε αυτό το ξεχωριστό γεύμα.

Τον αγαπάμε και μας αγαπάει. Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχει καθόλου τρόπους στο τραπέζι... Τα κάνει όλα άνω κάτω και είναι μεγάλη ταλαιπωρία να καθαρίζεις στο τέλος του γεύματος», δηλώνει ο 34χρονος Nathan.

Να σημειωθεί ότι η φάρμα είναι ο επαγγελματικός χώρος της οικογένειας, καθώς εκεί φιλοξενούνται πάρα πολλά ζώα, τα οποία εκπαιδεύονται για τηλεοπτικά σόου, μεγάλες παραστάσεις και διαφημίσεις.protothema.gr