Τι θα λέγατε για μία γρήγορη βόλτα στη γραμμή παραγωγής του Ford Fiesta στο εργοστάσιο της Κολωνίας; Μπορεί ένα αυτοκίνητο να αποτελεί χρόνια σε έρευνα, σχεδιασμό και εξέλιξη μέχρι να μπει στη γραμμή παραγωγής, όμως η «γέννησή» του απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αριθμός «86» αντιπροσωπεύει το διάστημα που περνάει μέχρι να βγει το επόμενο Fiesta από τη γραμμή παραγωγής. Και το βίντεο αυτό, χρησιμοποιεί τον ίδιο χρόνο για να μας δείξει στάδια κλειδιά στη διαδικασία δημιουργίας του.

Το Ford Fiesta έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποιεί ο ανεξάρτητος οργανισμός EuroNCAP.

Πριν μερικές εβδομάδες, οδηγήσαμε το συγκεκριμένο μοντέλο, με τον EcoBoost κινητήρα χωρητικότητας 1.0 lt και τις εντυπώσεις του Τάκη Πουρναράκη, μπορείτε να τις διαβάσετε πατώντας εδώ.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο… ανήσυχο που να αφορά το Fiesta, τι θα λέγατε για το τελευταίο επεισόδιο της εντυπωσιακής σειράς Gymkhana με πρωταγωνιστή τον θεόμουρλο Κεν Μπλοκ;protothema.gr