Ενώ κοντεύει ένας μήνας από την εξαφάνιση του 48χρονου ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος αγνοείται από τις 7 Νοεμβρίου όπου είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων (δείτε εδώ), η οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, που ζουν εφιαλτικές ώρες, \”ανοίγουν\” νέο κύκλο ερευνών για τον εντοπισμό του άτυχου άντρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flashnews.gr, την επόμενη εβδομάδα εθελοντής με το σκάφος του και με μια ειδική κάμερα θα \”χτενίσει\” το βυθό για τον εντοπισμό του 48χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι από τις πρώτες ώρες της εξαφάνισής του, είχε στηθεί γιγαντιαία επιχείρηση με τη συμμετοχή εναέριων και πλωτών μέσων, καθώς και τη συνδρομή δυτών, η οποία συνεχίστηκε χωρίς δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα, για αρκετές ημέρες.

Ο 48χρονος στις 7 Νοεμβρίου, έφυγε από το σπίτι του στην Πόμπια και πήγε για ψάρεμα στους Καλούς Λιμένες όπως συνήθιζε.

Μέτα από τις πρώτες έρευνες, βρέθηκε το αυτοκίνητο του μαζί με το σκάφος, ενώ αργά το απόγευμα της ιδιας ημέρας εντοπίστηκε ένας κουβάς ο οποίος, σύμφωνα με τη γυναίκα του 48χρονου, χρησιμοποιούνταν από τον αγνοούμενο για να τοποθετεί τα ψάρια που έπιανε.

Την επόμενη ημέρα δύτης βρήκε, κοντά στο σημείο που ψάρευε ο 48χρονος, ένα καλάμι ψαρέματος, το οποίο αναγνωρίστηκε ως δικό του από τους οικείους του.

Στις έρευνες, συμμετείχε επίσης πενταμελής ομάδα της Ε.Ο.Δ.-Ηρακλείου.

Flashnews.gr

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook