Ένας πρόεδρος δεν μιλάει ποτέ τυχαία και πάντα τα λεγόμενα του έχουν μια βαρύτητα., έστω και αν μοιάζουν με μελλοντική πρόβλεψη.

Έτσι, η φράση του Μπαράκ Ομπάμα ότι \”πολύ σύντομα μια γυναίκα θα είναι στη θέση μου\” ερμηνεύτηκε από τους αναλυτές ως η… προαναγγελία της Χίλαρι Κλίντον στην προεδρία των ΗΠΑ.

\”Υπάρχουν εξαιρετικοί αξιωματούχοι σε όλην τη χώρα και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πολύ σύντομα θα έχουμε μια πρόεδρο\”, είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Μπάρμπαρα Ουόλτερς στο ABC και η οποία θα μεταδοθεί σήμερα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο βεβαία, το οποίο δημοσίευσε στον ιστότοπό του αποσπάσματα της συνέντευξης, δεν διευκρίνισε αν ο Ομπάμα ανέφερε το όνομα της Χίλαρι Κλίντον αλλά χωριό που φαίνεται….

Η πρώην \”πρώτη κυρία\” των ΗΠΑ, η οποία θα είναι 69 ετών το 2016, προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2016, αν και η ίδια προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις της. Ωστόσο, δεν έχει αποκλείσει και μια υποψηφιότητα.

Την ίδια ώρα, νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου του πανεπιστημίου Κουίνιπιακ, η Κλίντον θα κατήγαγε μια συντριπτική νίκη στις προεδρικές εκλογές του 2016, καθώς προηγείται από τρεις άλλους Ρεπουμπλικάνους υποψήφιους με 9 ως 15 μονάδες.

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook